16. helmikuuta 2012

Prinsessat ja sankarit jäällä

Viime viikonloppuna Likka vietti mukavia hetkiä Hartwall Areenan viileydessä, kun joulupaketista kuoriutuneen lipun käyttöpäivä vihdoin koitti. Tänä vuonna Disney on Ice -jääshow'n otsikkona oli Prinsessat ja sankarit. Luvassa oli siis tuttuja tarinoita prinsessoista ja prinsseistä.

Olemme olleet jääshow'n yleisönä kaksi kertaa aiemminkin. Ensimmäisellä kerralla Likka oli 3-vuotias ja aivan liian pieni. Monessa kohtaa piti silmät laittaa kiinni, ja suurimman osan esitystä tyttö istui äidin tai isän sylissä. Muutamasta sadusta oli valittu (liian) pelottavat kohtaukset esitykseen, äänet olivat kovia ja mukana oli savua ja räjähdyksiä. Neljävuotiaana Likka oli jo vanha tekijä, ja hän saikin esityksestä paljon irti. Meidän vanhempien mielestä show kuitenkin toisti itseään, joten viime vuonna jätimme käynnin suosiolla väliin.

Tänä vuonna näytöksessä oli mukana nimensä mukaisesti prinsessoja ja sankareita: Ariel & prinssi Erik, prinsessa Ruusunen & Filip, Jasmine & Aladdin, Lumikki ja Tuhkimo prinsseineen, Belle & hirviö sekä uudemmista satuelokuvista tutut Tiana & Naveen (Prinsessa ja sammakko) ja Tähkäpää & Flynn (Kaksin karkuteillä). Likan mielestä show oli hyvä: luistelijat tekivät hienoja temppuja, eikä mikään pelottanut.

Kuvat ovat vuodelta 2010.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti