28. maaliskuuta 2012

Jokeri Pokeri Box!

Kävimme tovi sitten koko perheen voimin katsomassa uuden Jokeri Pokeri Box "Vedetään nenästä!" -taikashow'n. Pikku Kakkosestakin tuttu taikuri Simo Aalto on rutinoitunut taikuri ja jopa maailmanmestari alallaan. Tämä kaikki näkyy myös tunninmittaisessa koko perheelle suunnatussa esityksessä. Esityksen punaisena lankana on nenän etsiminen Simon ystävälle herra Pallopäälle erilaisten temppujen avulla. Lavalle pääsevät myös Simon vaimo ja avustaja Kirsti sekä kyyhkysiä, kani ja koira. Mukana ovat myös Elvis ja Maija Poppanen.


Show on todella taitavasti tehty ja toteutettu. Sitä katsomassa viihtyivät sekä lapset että vanhemmat. Keskiössä ovat tietenkin taiat, mutta esityksessä on myös vahva sijansa huumorilla ja ilolla ylipäätään. Tunti kuluikin huomaamatta vatsa kippurassa nauraen, sillä taikurin huumori kolahtaa niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Simo ottaa hyvin kontaktia yleisöönsä eikä jätä lasten huutoja huomiotta. Lavalle pääsi yksi lapsi avustajaksikin. Meidän näkemässämme esityksessä kävi niin, että Simo valitsi kaverikseen erittäin sanavalmiin tytön, joka heitti todella hauskoja kommentteja jättäen taikurinkin miltei kakkoseksi. Esityksen jälkeen Simo jakoi kortteja, ja halukkaat saivat ottaa valokuvia hänen kanssaan.

Jos "Vedetään nenästä!" -kiertue sattuu tulemaan omalle paikkakunnalle tai edes lähipaikkakunnalle, niin kannattaa mennä katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti